Home
First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen e-mail adres!
E-mail is vereist!
This email is already registered!
Wachtwoord is vereist!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
E-mail of wachtwoord onjuist!
Uw abbonnement is verlopen.

Prijsuitreiking & Afterparty BeursBabe 2014

21-06-2014 | redactie marktgevoel

Prijsuitreiking & Afterparty BeursBabe 2014

Na rond 19:00 vertrokken te zijn bij ' The Grand' op de gloednieuwe (Babe) Magnet powerboat, werd al rap de voorraad champagne aangeslagen en kwam als klap op de vuurpijl de Méthusalem fles van 6 liter AIX rosé uit het vooronder tevoorschijn!

Van de genomineerden was Martine Hafkamp helaas verhinderd. Titelverdedigster Janneke Willemse en nieuwe rising star Jacoline Overdevest waren met enkele fans en collega's aanwezig om een legendarische boottocht mee te maken samen met de Marktgevoel redactie, een aantal collega-beurshandelaren en ander groot geld uit Amsterdam.

Onderweg was er behalve de nodige champagne ook sushi voor de hongerige opvarenden. Met een order van een geschatte weekopbrengst, was er maarliefst zes man nodig om de lading sushi naar de boot te dragen. Tussen alle zuip- en schranspartijen werd er al varend volop gedanst op lekkere house beats, waar menig toerist langs de kade op mee begon te swingen. De meeste watervogels bleven op gepaste afstand, maar sommigen kwamen nieuwsgierig meezwemmen, hopende dat ze af en toe mee konden genieten van een stuk sushi of een spuitende fles champagne.

Bekendmaking en Prijsuitreiking

Nadat de sfeer er goed in zat, werd het vlak voor zonsondergang tijd voor de bekendmaking van de winnares en de prijsuitreiking van de Marktgevoel BeursBabe Bokaal. In totaal zijn er meer dan 1.000 unieke stemmen uitgebracht en heeft de actieve belegger massaal gestemd op zijn of haar favoriete BeursBabe.

Het was een nek-aan-nek race, maar..... Jacoline Overdevest heeft de eer gekregen om tot 'BeursBabe 2014' gedoopt te worden!

Jacoline Overdevest is aandelenanalist bij de private bank Theodoor Gilissen en kijkt naar eigen zeggen vooral naar de aandelenkoersen versus fair value, dividend als inkomstenbron en ze zoekt naar groeimarkten voor haar klanten. "Jacoline is écht met haar vak bezig, en dat doet ze heel erg goed. Een terechte winnares en een geschikt persoon om de titel aan door te geven!", aldus Janneke Willemse. Bovendien is een vrouw met leuke snoet altijd een welkome aanvulling in het mannenbolwerk dat de financiële wereld heet, willen wij als redactie daar graag aan toevoegen (we blijven mannen).

Na de 'winner's speech' en de nodige felicitaties, zette de boottocht zich vervolgens voort tot in de kleine uurtjes en zal menig Amsterdammer langs de vaarroute nog lang wakker hebben gelegen...

beursbabe2014_1.jpg

beursbabe2014_3.jpg

beursbabe2014_2.jpg

beursbabe2014_4.jpg

beursbabe2014_5.jpg

beursbabe2014_16.jpg

beursbabe2014_6.jpg

beursbabe2014_7.jpg

beursbabe2014_8.jpg

beursbabe2014_9.jpg

beursbabe2014_10.jpg

beursbabe2014_11.jpg

beursbabe2014_12.jpg

beursbabe2014_13.jpg

beursbabe2014_14.jpg

beursbabe2014_15.jpg

Bedankt voor het stemmen en tot de volgende editie van de Marktgevoel BeursBabe!