Home
First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen e-mail adres!
E-mail is vereist!
This email is already registered!
Wachtwoord is vereist!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
E-mail of wachtwoord onjuist!
Uw abbonnement is verlopen.

BeursBabe van het jaar 2015

27-07-2015 | Redactie

BeursBabe van het jaar 2015

Selwyn Duijvestijn Marktgevoel Beursplein 5

BeursBabe 2015

Een BeursBabe is een vrouw die zich bezighoudt met de beurs en beleggingen en in die rol ook in de media verschijnt. De gemiddelde actieve belegger en particulie beurshandelaar die dagelijks websites als IEX en Marktgevoel bezoekt, kent ongetwijfeld de BeursBabe. Een BeursBabe kunnen we ook altijd even bellen om te vragen welk aandeel het volgende Apple of Google wordt. We doen ons petje af voor deze topvrouwen die zich staande weten te houden in de kille mannenwereld. Het beurswereldje is namelijk toch echt een hele aparte en specifieke niche van de financiële wereld.

Nominatieronde

Ieder jaar is het weer een hele klus om de BeursBabe van het jaar op te zoeken. Tijdens de verkiezing van vorig jaar kon uw stemmen op Janneke Willemse, Jacoline Overdevest en Martine Hafkamp. De prijsuitreiking van de BeursBabe 2014 was één groot feest en uiteindelijk sleepte Jacoline Overdevest de titel binnen.

Volgende week maandag 3 augustus begint het stemmen en op vrijdag 21 augustus is de prijsuitreiking. Natuurlijk hebben wij the usual suspects al lang op de radar, maar wellicht zien wij een BeursBabe over het hoofd. Kent u iemand die de titel 'BeursBabe' eer aan doet en die wel eens in het zonnetje gezet mag worden? Vul het formulier hieronder in en nomineer uw favoriete kandidaat.