Home
First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen e-mail adres!
E-mail is vereist!
This email is already registered!
Wachtwoord is vereist!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
E-mail of wachtwoord onjuist!
Uw abbonnement is verlopen.

Barbara van Cooten is de BeursBabe 2015!

24-09-2015 | Selwyn Duijvestijn

Barbara van Cooten is de BeursBabe 2015!

De vrouwen in de beurswereld zijn op één hand te tellen. Des te meer lof voor de toppers die zich staande weten te houden in de kille mannenwereld. Ieder jaar gaat Marktgevoel op zoek naar de BeursBabe van het jaar om de vrouwen in de beleggingswereld in het zonnetje te zetten. Dit jaar gaat Barbara van Cooten er met de titel vandoor!

Traditiegetrouw vond de uitreiking van de BeursBabe plaats tijdens een boottocht over de Amsterdamse grachten. Alle beurshandelaren, analisten, journalisten, vermogensbeheerders en andere toppers verzamelden zich om half 7 op vrijdagavond voor hotel Legend The Grand. Nadat de sfeer er goed in zat, werd het na zonsondergang tijd voor de de bekendmaking van de winnares en de prijsuitreiking van de titel. In totaal zijn er dit jaar meer dan 2.000 unieke stemmen uitgebracht en heeft de actieve belegger massaal gestemd op zijn of haar favoriete BeursBabe.

Barbara van Cooten heeft na een nek aan nek race uiteindelijk met een nipte meerderheid boven titelverdedigster Jacoline Overdevest weten te eindigen. Gefeliciteerd Barbara van Cooten van Belegger.nl!

BeursBabe Marktgevoel verkiezing 2015

BeursBabe ontvangt 'Pink Lady' kunstwerk

Bij een bijzondere titel hoort een bijzondere prijs. Marktgevoel overhandigt beursbabe Barbara daarom graag de 'Pink Lady', een abstract kunstwerk van Xan de Vries.

BeursBabe Marktgevoel Barbara van Cooten Selwyn Duijvestijn Xan de Vries

Xan De Vries is een Nederlandse abstracte kunstschilder en ontwerper. Hij maakt moderne en abstracte kunst gebaseerd en geïnspireerd op beursgrafieken, aandelen en financiele markten. De kunstwerken laten vele facetten zien van onderwerpen aangaande de financiele wereld. De schilderijen en ontwerpen zijn gemaakt op eigen ervaringen, inspiratie en in opdracht.

BeursBabe Marktgevoel Barbara van Cooten Xan de Vries

Tot volgend jaar!

We willen iedereen bedanken voor het stemmen en de beursbabes Janneke Willemse, Jacoline Overdevest, Martine Hafkamp, Martine Wolzak en Hella Hueck bedanken voor hun sportiviteit. Tot volgend jaar!