Home
First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen e-mail adres!
E-mail is vereist!
This email is already registered!
Wachtwoord is vereist!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
E-mail of wachtwoord onjuist!
Uw abbonnement is verlopen.

STEM MEE: Wie is de BeursBabe van 2015?

03-08-2015 | Selwyn Duijvestijn

STEM MEE: Wie is de BeursBabe van 2015?

6 genomineerde BeursBabes

De afgelopen weken hebben wij bij Marktgevoel flink in het rond gebeld en gepatrouilleerd bij banken, beleggingsinstituten en handelshuizen. Onze telefoon stond roodgloeiend gedurende de nominatieronde, maar we zijn er helemaal uit. Onderstaande vrouwen stelen de show in en rondom de beleggingswereld. Marktgevoel maakt geen onderscheid tussen jarenlange ervaring en vrouwen die pas recent in de business zijn gekomen. U bepaalt! Vol trots presenteren wij u de genomineerden voor de Marktgevoel BeursBabe van het jaar!


Janneke Willemse

Janneke Willemse presenteert bij omroep WNL en 7 Ditches TV en werkt daarnaast regelmatig als dagvoorzitter op evenementen. In september 2014 werd ze genomineerd voor de Aanstormend Talent Award bij de Gouden Televizier-Ring. Wat ons betreft mag dat "Aanstormend" wel weg, want een talent dat is ze! Janneke startte de website BlondjesBeleggenBeter.nl, waar ze schrijft over haar eigen beleggingen. Er is geen twijfel meer of Janneke een BeursBabe is, maar wint ze ook de titel in 2015?


Martine Hafkamp

Kent u haar niet? Dan belegt u niet. Zo simpel is het. Punt. Namens Fintessa Vermogensbeheer verzorgt zij columns voor *even een lange adem halen* Belegger.nl, De Kritische Belegger, Knab, Cashcow en The Asset en ook is zij regelmatig te gast in de tvprogramma's Business Class op RTL7, DFT Beursflits op de website van de Telegraaf, RTLZ Beurs op RTLZ en RTL7 en op de radio bij BNR in 'Beurswatch' en 'Zakendoen Met...'. Tevens verzorgt zij lezingen voor studenten, beleggingsclubs en andere geïnteresseerden. Martine, denk je nog wel een beetje aan je vrije tijd


Barbara van Cooten

Na het vertek van Janneke Willemse bij Belegger.nl schoten de weddenschappen als paddestoelen uit de grond dat er nooit meer een vrouw op de redactiestoel van een beleggingswebsite plaats zou nemen. Barbara bewijst dat het stereotype de prullenbak in kan. Alweer meer dan 4 jaar is ze werkzaam voor Belegger.nl en waakt ze over de content van de Nederlandse op twee na grootste beurswebsite. (red. - 1. IEX, 2. Marktgevoel. 3. Belegger.nl - haha!).


Martine Wolzak

Tijdens de BeursBabe verkiezing van vorig jaar bestempelden we Martine als "teveel Algemene Economie, te weinig beurs", Na een jaar de tweets van Martine volgen weten we wel beter. Fouten geven we altijd direct toe hier op Marktgevoel, dus dit jaar zetten we jou graag op de lijst erbij. Als journalist van het FD en beurscommentator bij BNR houdt Martine ons op de hoogte van wat er speelt op financieel gebied. 'Al het geene tot het financieele eenige betrekking heeft' lezen wij op haar Twitteraccount @Wolzak. #Mustfollow!


Hella Hueck

Bij RTL Z wisselt Hella het verslaggeven moeiteloos af met het presenteren van het economische nieuws. De doorgewinterde beurshandelaar op Beursplein 5 slaat RTL Z wellicht over, we kunnen niet ontkennen dat iedere particuliere belegger bekend is met de zender. We kunnen niet om het aantal nominaties voor Hella Hueck heen en concluderen direct dat er veel fans voor de buis gekluisterd zitten, ook al maakt ze af en toe een foutje met printen...


Jacoline Overdevest

Titelverdedigster Jacoline Overdevest krijgt het moeilijk dit jaar. Ze speelde zichzelf alweer enige tijd geleden in de kijker met het RTL-Z beursspel en verdiende terecht de BeursBabe titel in 2014. Jacoline is in het dagelijks leven US Equity Analyst bij Theodoor Gilissen Bankiers. Deze beleggende blondine met een passie voor de beurs is niet bang voor de media en is te bewonderen in columns, op video en doet regelmatig op RTL-Z haar zegje over de beurs. De beker mag je sowieso houden Jacoline, maar houd je ook de titel..?


Bekendmaking en Prijsuitreiking is op vrijdagmiddag 4 september tijdens een boottocht op de Amsterdamse grachten!