Home
First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen e-mail adres!
E-mail is vereist!
This email is already registered!
Wachtwoord is vereist!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
E-mail of wachtwoord onjuist!
Uw abbonnement is verlopen.

Beurs Twitteraar van jaar!

Een ongeëvenaard arbeidsethos, door weer en wind doortypen, voorspelling durven doen wanneer iedereen in het duister tast en snoeihard heersen met 140 tekens in een omgeving waar iedere volger maar een ding wil: centen harken!  Marktgevoel gaat jaarlijks op zoek naar de Beurs Twitteraar van het jaar.

#BeursTwitteraar

Twitter heeft er voor gezorgd dat het aantal beursanalisten is verviervoudigd. Iedereen kan op Twitter zijn eigen podium creëren en van allerlei tips het net op slingeren. We zien bizar veel onzin voorbij komen, maar er zijn ook enkele twitteraccounts die wij wel kunnen waarderen. De tijd dat een analistenrapport via 12 kanalen na 6 weken bij u als particulier uitkwam is wel over. Tegenwoordig zitten de heren en dames uit de praktijk gewoon op Twitter en laten u vrijblijvend op de eerste rij zitten met hun bevindingen. Informatie is voor iedereen snel bereikbaar en dat is een goede ontwikkeling.

Dag in dag uit zorgen de Beurs Twitteraars met hun 140 tekens voor de nodige informatie vanuit het economische landschap. Uw dagblad abonnement heeft u al opgegeven en de tv met teletekst ligt in 15 delen bij de gemeentewerf. Het enige wat u als belegger nog nodig heeft is een beleggersrekening en instant information tijdens uw full time baan. Hulde aan de twitteraars, die u voor nop op de eerste informatie rij zetten.