Home
First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Dit is geen e-mail adres!
E-mail is vereist!
This email is already registered!
Wachtwoord is vereist!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
E-mail of wachtwoord onjuist!
Uw abbonnement is verlopen.

BeursBabe van jaar!

De vrouwen in de beurswereld zijn op één hand te tellen. Des te meer lof voor de toppers die zich staande weten te houden in de kille mannenwereld. Ieder jaar gaat Marktgevoel op zoek naar de BeursBabe van het jaar om de vrouwen in de beleggingswereld in het zonnetje te zetten!

Wanneer is iemand een BeursBabe?

Op Beursplein 5 is stiekem iedere handelaar een beetje verliefd op de PR officer van Euronext, maar iemand die zelf niet de spotlight opzoekt gaan wij er ook niet puur ter vermaeck in plaatsen. Een BeursBabe is een vrouw die zich bezighoudt met de beurs, beleggingen en handel en in die rol ook in de media verschijnt.

We komen bij de Dutch Investment Influentials Dr. Angelien Kemna tegen. Zij is lid van de Raad van Bestuur en Chief Investment Officer van APG Groep. Van 2002 tot juli 2007 was Kemna CEO van ING Investment Management Europe met een verantwoordelijkheid voor beleggingen van meer dan 150 miljard euro. En in deze jaren was zij tevens deeltijd hoogleraar Financiële Markten aan de Universiteit Maastricht. Een ras-echte belegger en kenner van de financiële markten dus. Is Dr. Kemna echter een BeursBabe? De gemiddelde actieve belegger en particulie beurshandelaar die dagelijks websites als IEX en Marktgevoel bezoekt, kent haar waarschijnlijk niet. Ook denken we niet dat we haar even kunnen bellen om te vragen welk aandeel het volgende Apple of Google wordt. We doen ons petje af voor deze topvrouw, maar kwalificeren haar niet als BeursBabe.

Daarnaast is het beurswereldje toch echt een hele specifieke niche van de financiële wereld. We zoeken de BeursBabe en niet de Algemene Economie Babe. Ieder jaar is het daarom weer een hele klus om de BeursBabe van het jaar op te zoeken. Kent u iemand die de titel 'BeursBabe' eer aan doet en die wel eens in het zonnetje gezet mag worden? Neem dan contact met ons op.

 

 

BeursBabe van jaar!

De BeursBabes en de jaarlijkse BeursBabe verkiezing verschijnen veelvuldig in gerenommeerde media, zowel in de print als de online edities. Hieronder vindt u een overzicht van onze diverse publicaties bij bekende grote partijen in de Benelux: