Selwyn Duijvestijn

Beurshandelaar Selwyn Duijvestijn

Midden in de crisis is Selwyn Duijvestijn begonnen met handelen op de beurs. Tijdens zijn studie Technische Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit in Eindhoven hebben de jaren 2007 en 2008 Selwyn Duijvestijn het tradingvak in getrokken.

De enorme daling en de volatiliteit op de beurzen was voor veel beleggers een periode van paniek en ellende, voor Duijvestijn was het juist fascinerend en kon hij in korte tijd veel leren. De enorme snelheid waarmee geld verdiend kan worden in combinatie met de mogelijkheden, risico’s, kansen en het gigantische pallet aan facetten dat bij beurshandel komt kijken, maken beleggen voor hem een hobby, passie en kostwinning in één.

Het opschrijven van koersdoelen, weerstanden en steunzones helpt Selwyn Duijvestijn om gedisciplineerd te blijven en niet plotseling in paniek een overhaaste handeling te doen. Vanaf het moment dat hij is begonnen met handelen, houdt hijvoor zichzelf een ¨beursdagboek¨ bij waarin Selwyn kijk naar aankomende agendapunten en meerdere scenario’s omschrijf. Op het moment dat één van de scenario’s werkelijkheid wordt, weet Selwyn Duijvestijn daarom al precies wat hij moet doen en wat zijnstrategie moet zijn. Hier is de website Marktgevoel.nl uit onstaan, waar Selwyn Duijvestijn nog steeds om deze reden dagelijks over zijn handel en wandel op de beurs schrijft in columns en educatieve artikelen.

Roeien tegen de stroom in, kopen wanneer iedereen mij voor gek verklaart. Ik ben een groot aanhanger van contrair beleggen en contrair handelen. Het is niet voor iedereen weggelegd, maar het is in mijn ogen de enige strategie die tot fantastische rendementen kan leiden.” – Selwyn Duijvestijn

Selwyn Duijvestijn in de media

De publicaties van Selwyn Duijvestijn verschijnen veelvuldig in gerenommeerde media, zowel in de print als de online edities. Hieronder vindt u een overzicht van onze diverse publicaties en media-optredens bij bekende grote partijen in de Benelux:

Selwyn Duijvestijn foto’s