Tijdelijk: Vraag nu hét Biotech Rapport aan!

Dit Biotech e-rapport mag u niet missen!

Als belegger bent u op zoek naar een zo hoog mogelijk rendement tegen een zo laag mogelijk risico. Aandelen met een hoog potentieel rendement zijn veelal te vinden in de biotechnologie en biofarmaceutica. Aandelen uit deze sectoren laten soms de meest spectaculaire koersontwikkelingen zien. Beleggers die bewust een weloverwogen risico nemen en de juist aandelen selecteren kunnen een mooi rendement behalen in deze sectoren.

Voor slechts € 119,-!

U ontvangt van ons…

éénmalig de 5 meest kansrijke aandelen uit de Biotech sector, inclusief concreet koersdoel en gefundeerde onderbouwing en lifetime updates.

Deze mag u niet missen!

Let op: Dit eenmalige rapport is ook onderdeel van het All In abonnement. Nieuwe en verlengende abonnees krijgen tijdelijk het Biotech e-rapport en alle overige Marktgevoel tips voor slechts € 499,-!


 Beleggen in biotech aandelen is een vak apart!

Hoeveel industrieën vertrouwen op wetenschappelijke mysteries die uitdagend kunnen zijn voor zelfs hooggekwalificeerde geleerden? Biotechnologie is een van de vreemdste en meest interessante hoeken van de aandelenmarkt. In hoeveel andere industrieën streven bedrijven letterlijk naar het redden van levens?

Profiteer van onze expertise in deze sector en investeer in de toekomst! Er is veel onderzoek nodig en de waardering komt tot stand op basis van potentie en niet op basis van de huidige omzet en winst. De ontwikkeling van nieuwe medicijnen verloopt in fasen. Wie zijn huiswerk goed doet kan een mooie slag slaan in de biotech sector.

 Voor slechts € 119,-!


Hierom belegt u in biotechnologie!


Waarom beleggen wij in biotechnologie?

Aan de wieg staan van dé ontdekking van de 21e eeuw, wie wil dat niet? Wat in de 20e eeuw de techsector was, is in deze eeuw ongetwijfeld de biotechsector. Overnames volgen elkaar in sneltreinvaart op, nieuwe ontdekkingen staan altijd op het punt van gebeuren en met het vooruitzicht dat we allemaal steeds ouder worden zal dat voorlopig ook niet stoppen.

Kijk niet terug op een bloeiende sector met de gedachte dat u het vroeger allemaal anders had willen doen. De tijd om in de stappen is nu! Beleggingsfondsen weten niet hoe snel ze in biotech kunnen instappen, grote investeerders zoeken naar de briljanten in de markt en wij durven gerust te zeggen; we’ve got them!

Een 10-jaar jaarlijkse return van 19,9% op uw vermogen en dat is over de hele sector, niet eens de beste jongens van stal!

De Apple van morgen is al begonnen,
stap nu in!

Een van de mooiere voorbeelden van afgelopen tijd bij Marktgevoel is het aandeel Cynapsus. We schreven al over Cynapsus toen het aandeel $1 noteerde en u ziet in onderstaande grafiek hoe het gelopen is. Cynapsus noteerde op 20 oktober 2014 toen ons eerder genoemde magazine uitkwam slechts $0,76. Met Marktgevoel namen we positie en deze hebben we lang aangehouden. Een rendement waar zelfs Bitcoinbezitters van zouden dromen.

Voor slechts € 119,-!

Voor slechts € 119,-!