Nederlandse aandelen

Nederlandse aandelentips

Onbekend maakt onbemind, dus we zoeken graag naar kansrijke smallcaps op de Nederlandse beurs. We profiteren actief van de beursschommelingen van Nederlandse aandelen, zowel AEX fondsen als daar buiten.

Een abonnement op Nederlandse aandelentips betekent:

  • Kansrijke aandelentips van eigen bodem
  • Inzicht in smallcaps die anderen over het hoofd zien
  • Concrete beurstips met heldere argumentatie

U ontvangt van ons…

Met het Nederlandse aandelen abonnement ontvangt u iedere derde donderdag van de maand twee uitgebreide analyses van aandelen van eigen bodem. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 1.500 woorden ontvangt met een duidelijke en heldere visie over twee kansrijke Nederlandse aandelen.


Wegwijs op de lokale markt van Nederland

U als Nederlander of Belg belegt toch het liefst in eigen land, nietwaar? Voelt lekker vertrouwd, je weet wat je koopt. U kent de namen, en het is makkelijker er over te hebben met uw vrienden en kennissen die in dezelfde fondsen zitten. Psychologen typeren dit als de ‘home bias’. Maar er zijn ook rationale redenen aan te voeren voor dit gedrag.

U kunt valutarisico lopen als u bijvoorbeeld aandelen van buiten de landsgrenzen koopt, en daar houden beleggers over het algemeen niet van. Verder zijn de Heinekens, Shells en Inbevs van deze wereld in de loop der jaren internationale bedrijven geworden. Het is niet de kruidenier om de hoek waar u een belang in heeft. En laten we wel wezen, Nederland, hoe klein dan ook, zijn ontwikkelde markten en kennen prachtige bedrijven. Kortom, met lokaal beleggen is niets mis.

De grote hamvraag is natuurlijk: Welke lokale aandelen gaan het beste renderen? Wij kiezen er regelmatig voor om juist de wat onbekendere en kleinere fondsen te belichten, die naar onze mening bovengemiddeld kunnen gaan presteren. Onbekend maakt onbemind, en vanuit deze contraire strategie is er binnen de landsgrenzen genoeg kans op een mooi rendement. Met het Nederlandse aandelen abonnement bent u verzekerd van de beste aandelentips van eigen bodem!

slechts € 199 per jaar!


Informatieschaarste schept kansen

Uit allerlei onderzoeken blijkt dat zogeheten small-cap aandelen historisch gezien beter renderen dan grote fondsen. Een studie keek naar 70 jaar beurshistorie, en concludeerde dat in driekwart van alle jaren kleine fondsen het beter deden dan grote fondsen met een gemiddeld jaarrendement van enkele procenten hoger. Andere studies bevestigen dit beeld, en dit fenomeen gaat op voor vrijwel alle landen. Uiteraard, garanties uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst, maar het is wel een goede aanleiding om juist te focussen op de kleinere aandelen.

Dat u de meeste Nederlandse smallcaps niet kent is niet vreemd. Het is lastig om meer te weten te komen over een lokaal fonds; de informatie ligt namelijk niet bepaald voor het oprapen. Op IEX en RLT-Z doen ze er amper verslag van, en een vlugge speurtocht op internet levert alleen wat kruimels op.

U zult echt de website van het bedrijf en de jaarverslagen moeten doorspitten. Daar gaat veel tijd inzitten. Maar onbekend maakt onbemind zeggen ze wel eens, en dit leidt weer vaak tot inefficiente waarderingen. De gewiekste belegger die zijn of haar huiswerk doet kan zo een informatievoorsprong opbouwen op de rest, en een aandeel selecteren dat te laag op de beurs wordt geprijst. Om u van dienst te zijn verrichten wij bij Marktgevoel voor u het voorwerk en presenteren maandelijks analyses die u nergens anders zult tegenkomen.

slechts € 199 per jaar!


Een goed verhaal bij een verjaardagsfeestje

Iedereen wil graag een stoer verhaal ophangen tijdens een verjaardagsfeestje; “Ik had 20 jaar geleden Apple aandelen gekocht!”. Dat maakt natuurlijke diepe indruk op de genodigden. Wie wil dat nou niet? Apple begon vanuit een simpele garage. Heineken brouwde z’n eerste biertje in een schuurtje. U heeft ‘m wel door. Elke multinational begon met één persoon met een goed idee.

De fantasie is al vanaf het begin in te stappen, om zo een gigantische rit mee te maken. Helemaal als u een lokaal succesverhaal in een vroeg stadium weet te ontdekken. Niemand houdt u tegen als u even bij die geniale buurjongen in de garage gaat loeren, maar met het Nederlandse aandelen abonnement ontvangt u panklare goede beleggingsideeën om u aardig op weg te helpen. We zijn wel realistisch, de meeste worden niet de nieuwe Apple. De truc is het kaf van het vele koren te scheiden.

Wij speuren dagelijks koortsachtig de lokale markten af naar juist die onbekende en ondergewaardeerde fondsen waar u wellicht nooit van heeft gehoord. Ondanks het wat hogere risico gehalte blijkt uit een bijna eeuw oude beurshistorie dat het dikwijls loont potentiele toppers van eigen bodem in de portefeuille te hebben. Als een dergelijke onderneming weet door te groeien wordt het vanzelf een keer opgepikt door de grote jongens, maar u heeft de mogelijkheid om nu al een aandeelhouder te zijn.

Met het Nederlandse aandelen abonnement krijgt u de mogelijkheid om uw fantasie werkelijkheid te laten worden. Ontdek het succesverhaal vroeg, en maak een mooie rit op eigen bodem.

 slechts € 199 per jaar!

 

€ 199 / jaar
  • Maandelijks twee uitgebreide analyses van aandelen van eigen bodem.
  • Onbekend maakt onbemind
  • Beleggen op eigen bodem!
  • kansrijke smallcaps op de Nederlandse beurs.