Grondstoffen – juni 2019

De grondstof van deze maand is een heel speciale. Het gebruik van een natuurproduct vanwege een bepaald effect is van alle tijden. Geneeskrachtige kruiden, tabak, cocabladeren, valeriaan; u kent ze allemaal – al dan niet van praktijkgebruik.

Het onderwerp van dit rapport past in dit rijtje. De kalmerende werking staat buiten kijf. Helaas zit een nadelig kantje aan vrijwel alle genoemde middelen… ze zijn verslavend.

Dat is wellicht meer de chemische reactie in ons brein en niet zozeer de schuld van het betreffende plantje waar al deze grondstoffen uit voortkomen. De natuur heeft het gewoonweg zo geregeld dat wat ‘goed doet’, ook door een organisme ‘langdurig wordt gebruikt’.

Ook beleggers willen weleens verslaafd raken aan een aandeel. Dat hoeft op zich helemaal geen probleem te zijn. Buy-and-hold is een prima strategie. Maar soms winst nemen en op een lagere koers weer terug instappen kan ook geen kwaad. Dat kan trouwens ook prima met de aandelen, fondsen en ETF’s die over deze grondstof in de markt zijn gezet.

Grondstoffen Beleggen abonnement

De wereldpopulatie blijft groeien en de technologische ontwikkelingen gaan nergens harder dan in de grondstoffensector. Door te beleggen in deze sector kunt u profiteren van toekomstige trends en cycli in de grondstoffenmarkt.

  • Beleggen op de grondstoffenmarkt betekent:
  • Uitgebreide analyses over de grondstoffenmarkt
  • Inspelen op trends in grondstoffen
  • Interessante aandelen uit de sector

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

Abonneer nu!

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.