Contrair – Augustus 2020

Wij, als bewoners van deze mooie planeet, moeten ons constant aanpassen aan de dynamische omstandigheden, waarin wij ons bevinden. Zo zijn wij nu op het punt beland dat bepaalde groeperingen van activisten erg hard nee roepen tegen de ja-knikkers. Het gebruik van fossiele brandstoffen vormt een grote grijze wolk in de eens zo blauwe lucht, als een olieplas op het helderblauwe water, en dat is onhoudbaar, zeggen zij. Feiten bewijzen echter dat het olieverbruik in Nederland momenteel 36,3% is. Volgens de World Energy Outlook van het Internationaal Energie Agentschap – internationaal adviseur op het gebied van energie – zal het zelfs stijgen naar 42,2% in de komende 10 jaar. Olie zal zijn relevantie dus niet in de nabije toekomst verliezen en het is dus ondanks alle media-aandacht ook onrealistisch om te denken dat olie zijn waarde zal verliezen.

Het lijkt wel een wedstrijdje wie het hardst kan schreeuwen. Beleggers die keuzes maken op basis van gevoel, zullen zich snel laten meeslepen door de kudde. Wanneer jij het tegenovergestelde doet, zullen zij jou slechts schaapachtig aankijken.

Wist je dat tweederde van alle steden aan de kust ligt? Je zou het niet denken als je ligt te bruinen aan het strand, maar dit biedt een heleboel potentie voor de olie- en gassector. De vele zeeën en oceanen zijn namelijk de nieuwe olie- en gasvelden. Gelukkig hoeven wij onze hersens niet te kraken om van de wereldzeeën een energiecentrale te maken, want er is een bedrijf dat marktleider is op dit gebied. Dagelijks houdt het zich bezig met onder andere de ontwikkeling van drijvende productie installaties en het veiligstellen van onze toekomst.

In dit rapport zal Marktgevoel een rondleiding geven over de olieplatformen en wij zullen jou de benodigde houvast geven, om de goede keuze op de beurs te maken. Contrair beleggen betekent namelijk dat je anders moet denken dan de anderen. Je kijkt naar de feiten en luistert naar je hersens, niet naar ongefundeerde emoties. Hoe jij deze maand kan profiteren van deze unieke kans, zal gauw duidelijk worden in dit contrair beleggen rapport.

Contrair beleggen

Met het Contrair beleggen abonnement ontvangt u iedere eerste maandag van de maand één concrete contraire beurstip. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 800 woorden ontvangt met een duidelijke heldere visie over één sterk ondergewaardeerd bedrijf. Contrair beleggen is onze specialiteit en betekent:

  • 12 concrete beurstips per jaar
  • Anders dan de gemiddelde grijze beursanalist
  • Een eigen koers durven varen
  • Een trackrecord vanaf 2009

Natuurlijk kunt u nu en dan een winstje meepakken door met de massa mee te gaan, maar het is vaak lucratiever te zoeken naar aandelen die ondergewaardeerd zijn.

Meer informatie

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.