Contrair beleggen – april 2020

Communiceren doen we vandaag de dag actiever dan ooit. Met behulp van mailboxen, chatgroepen en videogesprekken is iedereen altijd te bereiken. Om te profiteren van deze trend, ontstaan vele bedrijven die de mogelijkheid tot online communicatie verschaffen.

Echter wordt niet elk bedrijf een succesverhaal. Door lekkende gebruikersgegevens, teruglopende gebruikersaantallen en gebrekkige financiering kan het gauw bergafwaarts gaan met een dergelijk bedrijf. Dit is waar we de contraire beleggers vinden. Zij kijken verder dan vandaag en zien groene

potentie waar anderen een rode waas voor de ogen hebben. Deze tak van beleggen is niet zonder risico’s, maar zij die weten wat ze doen, profiteren van hun lef en doorzettingsvermogen.

Deze maand hebben wij een contrair aandeel gevonden dat zich bevindt in de wereld van de online communicatie. Momenteel ondergewaardeerd, maar daarmee zeker niet zonder potentie.

Contrair beleggen

Met het Contrair beleggen abonnement ontvangt u iedere eerste maandag van de maand één concrete contraire beurstip. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 800 woorden ontvangt met een duidelijke heldere visie over één sterk ondergewaardeerd bedrijf. Contrair beleggen is onze specialiteit en betekent:

  • 12 concrete beurstips per jaar
  • Anders dan de gemiddelde grijze beursanalist
  • Een eigen koers durven varen
  • Een trackrecord vanaf 2009

Natuurlijk kunt u nu en dan een winstje meepakken door met de massa mee te gaan, maar het is vaak lucratiever te zoeken naar aandelen die ondergewaardeerd zijn.

Meer informatie

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.