Contrair beleggen – december 2019

Rijdt u al elektrisch? Of staat er een Tesla op uw verlanglijstje voor Sint en/of kerst?
Of u er nu zelf belang bij heeft of niet, het valt niet te ontkennen dat elektrisch rijden de toekomst is. We moeten wel, gezien het milieu, het klimaat en onze eigen leefbaarheid.

Er valt voor beleggers heel veel te kiezen in dat verhaal. Direct of indirect investeren in de toekomst van hoe wij ons vervoeren? Heel veel bedrijven spelen een rol bij de transitie van fossiel naar groen.

Wij stellen u deze maand een partij voor die een essentieel onderdeel levert voor de batterijen van de elektrische auto. Het is slechts één van de vele aandelen die interessant zijn, maar is gekozen op basis van de huidige koers. Veel opwaarts potentieel is aantrekkelijk voor wie contrair belegt.

Contrair beleggen

Met het Contrair beleggen abonnement ontvangt u iedere eerste maandag van de maand één concrete contraire beurstip. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 800 woorden ontvangt met een duidelijke heldere visie over één sterk ondergewaardeerd bedrijf. Contrair beleggen is onze specialiteit en betekent:

  • 12 concrete beurstips per jaar
  • Anders dan de gemiddelde grijze beursanalist
  • Een eigen koers durven varen
  • Een trackrecord vanaf 2009

Natuurlijk kunt u nu en dan een winstje meepakken door met de massa mee te gaan, maar het is vaak lucratiever te zoeken naar aandelen die ondergewaardeerd zijn.

Meer informatie

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.