Contrair beleggen – februari 2020

Het beeld dat vele beleggers heeft van social mediabedrijven wordt vaak vormgegeven door internetgiganten zoals bijvoorbeeld Facebook. Voor sommige beleggers die ooit willen toetreden tot de onlinemarkt heeft dit een afschrikkend effect. Zij hebben het idee dat er een soort gevestigde orde is waar innovatieve, kansrijke ondernemingen niet de mogelijkheid krijgen om te groeien. Dit maakt deze markt perfect voor contraire beleggers.

Contrair beleggen is iets waar de minder sterke belegger zich niet aan durft te wagen. Contrair beleggers durven dit wel en laten zich niet leiden door de massa.

Zij die het wel aandurven zijn op zoek naar informatie om een aandeel te vinden om in te investeren. Maar het vinden van een dergelijk aandeel kan nog lastig blijken. Voor de belegger hebben wij goed nieuws; wij hebben precies zo’n aandeel gevonden.  

Contrair beleggen

Met het Contrair beleggen abonnement ontvangt u iedere eerste maandag van de maand één concrete contraire beurstip. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 800 woorden ontvangt met een duidelijke heldere visie over één sterk ondergewaardeerd bedrijf. Contrair beleggen is onze specialiteit en betekent:

  • 12 concrete beurstips per jaar
  • Anders dan de gemiddelde grijze beursanalist
  • Een eigen koers durven varen
  • Een trackrecord vanaf 2009

Natuurlijk kunt u nu en dan een winstje meepakken door met de massa mee te gaan, maar het is vaak lucratiever te zoeken naar aandelen die ondergewaardeerd zijn.

Meer informatie

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.