Contrair beleggen – januari 2020

De branche waar we deze maand naar gaan kijken is een snel innoverende en jonge branche. Velen proberen het te maken, maar weinigen slagen daar ook echt in. Wel zien we tegelijkertijd in de wereld de vraag naar deze branche enorm stijgen.  

Het gaat om een aandeel dat enorm laag staat. Tegelijkertijd lijkt het er ook op dat de koers haar laagste punt heeft bereikt en het bedrijf zich nu opmaakt om een grote groei door te maken. De essentie van contrair beleggen komt hierin mooi terug: een aandeel vol potentie, maar een lage prijs.

Deze maand hebben wij voor u een bedrijf gevonden dat gespecialiseerd is in cybersecurity en alles wat men nodig heeft om digitale systemen en big data te kunnen beschermen. Hetgeen wat, wanneer we Apple, Google, Amazon, Microsoft en nog vele anderen moeten geloven, de toekomst is.

Contrair beleggen

Met het Contrair beleggen abonnement ontvangt u iedere eerste maandag van de maand één concrete contraire beurstip. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 800 woorden ontvangt met een duidelijke heldere visie over één sterk ondergewaardeerd bedrijf. Contrair beleggen is onze specialiteit en betekent:

  • 12 concrete beurstips per jaar
  • Anders dan de gemiddelde grijze beursanalist
  • Een eigen koers durven varen
  • Een trackrecord vanaf 2009

Natuurlijk kunt u nu en dan een winstje meepakken door met de massa mee te gaan, maar het is vaak lucratiever te zoeken naar aandelen die ondergewaardeerd zijn.

Meer informatie

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.