Contrair beleggen – juni 2020

“Kennis is macht”, zo luidde filosoof Francis Bacons bekendste uitspraak. Hoewel deze uitspraak oorspronkelijk betrekking heeft op de wetenschap, kan menig belegger zich er goed in vinden. De belegger die meer weet, blijft de andere beleggers voor en zet op deze manier de beste deals naar zijn hand. Echter, kennis kan onzeker zijn. Een verkeerde inschatting of onjuiste tip kan leiden tot forse verliezen op de markt. De meeste beleggers zien daarom af van de aandelen die een hoog risico met zich meenemen en voegen zich bij de veilige aandelen die iedereen aanschaft. 

Maar niet iedereen behoort tot de meeste beleggers. De contraire beleggers, voorzien van durf en een gebrek aan volgzaamheid zijn continu op zoek naar de gouden tips die tegen ieders verwachting in, leiden tot winst. Deze tak van sport is niet voor iedereen weggelegd; de risico’s zijn hoog en het speelveld is onoverzichtelijk. Dit weerhoudt de ware contraire belegger er niet van om zijn zoektocht naar dat volgende contraire aandeel te staken.

Naast beleggers, hebben ook bedrijven baat bij meer kennis. Sterker nog, er zijn zelfs bedrijven die zich specialiseren in het vergaren en verhandelen van waardevolle kennis en informatie. Het contraire aandeel van deze maand is één van deze informatiehandelaren. Dit rapport voorziet u van meer kennis over dit bedrijf.

Contrair beleggen

Met het Contrair beleggen abonnement ontvangt u iedere eerste maandag van de maand één concrete contraire beurstip. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 800 woorden ontvangt met een duidelijke heldere visie over één sterk ondergewaardeerd bedrijf. Contrair beleggen is onze specialiteit en betekent:

  • 12 concrete beurstips per jaar
  • Anders dan de gemiddelde grijze beursanalist
  • Een eigen koers durven varen
  • Een trackrecord vanaf 2009

Natuurlijk kunt u nu en dan een winstje meepakken door met de massa mee te gaan, maar het is vaak lucratiever te zoeken naar aandelen die ondergewaardeerd zijn.

Meer informatie

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.