Contrair beleggen – mei 2020

Het marktmechanisme waarop onze economie gebaseerd is, werkt vrij eenvoudig. In het geval van de aandelenwereld houdt het in dat beleggers aandelen met potentie uitzoeken, hierin investeren om vervolgens hiervoor beloond te worden door een stijging in de waarde van hun aandelen. 

Nu is dit uiteraard makkelijker gezegd dan gedaan. Door onverwachte conjunctuurschommelingen of interne problemen kan de waarde van enig aandeel flink dalen. Om zekerder te zijn over de beleggingen die beleggers maken, volgen zij vaak de massa. Die kan het immers toch niet fout hebben? Daar lijnrecht tegenover staan de contraire beleggers. Zij zoeken de aandelen uit die daadwerkelijk het marktmechanisme volgen en in waarde stijgen – tegen de verwachtingen in. 

In dit rapport hebben wij weer precies zo’n aandeel voor u uitgezocht. Het aandeel van deze maand houdt zich bezig met vervoer op de weg. Door enkele wegversperringen heeft dit aandeel aan waarde verloren, maar wij zijn ervan overtuigd dat dit aandeel de juiste route volgt en zo de eindbestemming bereikt. 

Contrair beleggen

Met het Contrair beleggen abonnement ontvangt u iedere eerste maandag van de maand één concrete contraire beurstip. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 800 woorden ontvangt met een duidelijke heldere visie over één sterk ondergewaardeerd bedrijf. Contrair beleggen is onze specialiteit en betekent:

  • 12 concrete beurstips per jaar
  • Anders dan de gemiddelde grijze beursanalist
  • Een eigen koers durven varen
  • Een trackrecord vanaf 2009

Natuurlijk kunt u nu en dan een winstje meepakken door met de massa mee te gaan, maar het is vaak lucratiever te zoeken naar aandelen die ondergewaardeerd zijn.

Meer informatie

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.