Contrair beleggen rapport – April 2019

Deze maand laten wij ons licht schijnen op een aandeel dat nog werd opgericht door Thomas Edison himself. Van gloeilamp naar wereldwijd bekend merk.

Dat het met onstuimige groei ook mis kan gaan, leest u in dit rapport. Groeistuipen kunnen leiden tot ongemak. Een te breed concern leidt tot onherkenbaarheid. “Schoenmaker, blijf bij je leest!” is typisch een motto dat opkomt na het lezen van de problematiek van ons onderwerp van deze maand.

Maar ook: een voordeel van een slechte stand van zaken is dat er potentie is naar een wederopstanding. Met de juiste mensen en de juiste ideeën kunnen veel problemen worden overwonnen. En dat is de kracht van contrair beleggen. Profiteren van de ommekeer in de koers van een aandeel.

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.