Contrair – Juli 2019

Wat moet je doen als je marktleider bent in een land maar je ondervindt hinder van de overheid en van negatieve media-aandacht?

Het antwoord is dat je op zoek gaat naar andere kanalen, andere diensten. Zo speel je op meerdere fronten tegelijk en spreid je risico en winstkansen. Dat klinkt u als belegger waarschijnlijk bekend in de oren.

Ons onderwerp van deze maand zal u wellicht ook bekend in de oren klinken. We bespraken het bedrijf al eens, en blijven enthousiast. De tijden zijn alleen veranderd, dankzij bovenstaande factoren. Maar de top van dit bedrijf treurt niet maar heeft inmiddels de nodige stappen ondernomen om het tij te keren.

De koersval van het betreffende aandeel zal dan ook een bodem zijn waarop nieuw groeipotentieel kan worden benut. Dat zorgt voor een uitgelezen instapmoment voor contraire beleggers.

Contrair beleggen

Met het Contrair beleggen abonnement ontvangt u iedere eerste maandag van de maand één concrete contraire beurstip. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 800 woorden ontvangt met een duidelijke heldere visie over één sterk ondergewaardeerd bedrijf. Contrair beleggen is onze specialiteit en betekent:

  • 12 concrete beurstips per jaar
  • Anders dan de gemiddelde grijze beursanalist
  • Een eigen koers durven varen
  • Een trackrecord vanaf 2009

Natuurlijk kunt u nu en dan een winstje meepakken door met de massa mee te gaan, maar het is vaak lucratiever te zoeken naar aandelen die ondergewaardeerd zijn.

Meer informatie

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.