Contrair Rapport – Februari 2019

Luister goed naar dit bedrijf!

Deze maand duikt Marktgevoel in de wereld van de audio. De wereld van de muziekliefhebber is er één die blijft verbazen. Niet alleen is de techniek nu zo ver gevorderd dat we op onze wenken kunnen worden bediend met alle geluidsfrequenties die het menselijk oor aan kan. Maar daarnaast blijken we steeds terug te willen grijpen naar de imperfectie van vroeger.

Digitaal perfect geluid is kennelijk niet het optimale. De consument verlangt terug naar de kraak en de tik van vinyl. En zelfs het cassettebandje is weer helemaal terug van weggeweest! Over contrair gesproken…

Ondertussen blijven toegewijde techneuten werken aan een systeem dat de muziekbeleving zelf optimaliseert; muziek die je met je mee kunt nemen.

In ons contrair maandrapport nemen we het bedrijf onder de loep dat een ware pioniersrol vervulde op dit vlak. Vechten tegen de gevestigde orde en doorzetten totdat de hele wereld je kent. Daar hebben wij van Marktgevoel wel iets mee.

Dit is het moment om contrair te denken en verder te kijken dan uw neus lang is. Durft u uw eigen pad te kiezen? Word nog vandaag abonnee!

Contrair beleggen

Met het Contrair beleggen abonnement ontvangt u iedere eerste maandag van de maand één concrete contraire beurstip. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 800 woorden ontvangt met een duidelijke heldere visie over één sterk ondergewaardeerd bedrijf. Contrair beleggen is onze specialiteit en betekent:

  • 12 concrete beurstips per jaar
  • Anders dan de gemiddelde grijze beursanalist
  • Een eigen koers durven varen
  • Een trackrecord vanaf 2009

Natuurlijk kunt u nu en dan een winstje meepakken door met de massa mee te gaan, maar het is vaak lucratiever te zoeken naar aandelen die ondergewaardeerd zijn.

Meer informatie

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.