Contrair – September 2019

We zijn er mee opgegroeid; ons bestaan wordt alleen maar jachtiger en bestaat uit vluchtige momenten en digitale contacten. Dan kom je weleens tijd tekort om uitgebreid te kokkerellen. De patatgeneratie is inmiddels alweer in de 40, de jongere golf loopt warm voor weer een andere bron van ‘snel, makkelijk en toch lekker’ voedsel.

Het spreekt vanzelf dat er meerdere bedrijven, van klein naar groot, in de markt stappen van de moderne voedselvoorziening – in het bijzonder die van take-away en maaltijdbezorging. Dat vergt dus strijdlust en strategisch denken en handelen van de spelers aan aanbodzijde.

Geen wonder dus dat het onderwerp van dit maandrapport het zo nu en dan even zwaar heeft. Wij denken echter dat nu het moment is gekomen om in  te spelen op de potentie die dit bedrijf herbergt. Eten of gegeten worden? Wij lusten deze wel!

Contrair beleggen

Met het Contrair beleggen abonnement ontvangt u iedere eerste maandag van de maand één concrete contraire beurstip. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 800 woorden ontvangt met een duidelijke heldere visie over één sterk ondergewaardeerd bedrijf. Contrair beleggen is onze specialiteit en betekent:

  • 12 concrete beurstips per jaar
  • Anders dan de gemiddelde grijze beursanalist
  • Een eigen koers durven varen
  • Een trackrecord vanaf 2009

Natuurlijk kunt u nu en dan een winstje meepakken door met de massa mee te gaan, maar het is vaak lucratiever te zoeken naar aandelen die ondergewaardeerd zijn.

Meer informatie

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.