Dividend aandelen – januari 2019

Geen sneeuw, wel het sneeuwbaleffect!

Dividendbeleggen is een relatief kalme manier van beleggen. U bent immers niet constant bezig met het volgen van de koersen, althans in de zin van “de waan van de dag”. Wat wel van belang is, dat u met eventuele plannen om uw aandelenbezit uit te breiden het handigste moment uitkiest. Het zou zonde zijn van uw totaalrendement indien u dure aandelen koopt die achteraf tamelijke koersdips lieten zien in, bijvoorbeeld, hetzelfde kwartaal.

“Buy low, sell high” geldt voor elke vorm van beleggen. Met dividendaandelen wedt u in feite op 2 paarden. Enerzijds profiteert u van uitkeringen, anderzijds kunt u desgewenst uw aandelen weer verkopen als de koers zo hoog oploopt dat de winst uit de transactie het dividend over langere periode overstijgt. Er zijn genoeg andere dividendaandelen (want u spreidt immers, nietwaar) en het betreffende aandeel kunt u wellicht weer eens terugkopen als de koers weer blijkt teruggezakt.

Wij openen dit nieuwe jaar met een presentatie van 5 aandelen die in ieder geval een aantrekkelijk dividendrendement bieden. Daarnaast zijn ze qua koersontwikkeling koopwaardig. We wensen u veel leesplezier en een mooi beleggingsjaar toe.

Dividend abonnement

Met het Dividend abonnement ontvangt u iedere derde dinsdag van de maand een lijst van 5 aandelen met een zeer aantrekkelijk dividendrendement Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 1.000 woorden ontvangt met daarin vijf aandelen met een aantrekkelijk dividendrendement. Variërend van bedrijven met een erg stabiel dividendrendement tot bedrijven met een extreem hoog dividendrendement.

Dividendrendement aandelen van Marktgevoel betekent:

  • Maandelijks een lijst van 5 aandelen ontvangen
  • Degelijke aandelen om uw portefeuille mee te vullen
  • Aandelen met een zeer hoog dividendrendement
  • Concrete en duidelijke onderbouwing en uitleg

Meer informatie

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.