Dividend aandelen – September 2019

Deze maand weer van alles wat voor u als dividendbelegger. Een verzekeraar, een wereldverbeteraar, een biotechbedrijf, een geldschieter en een chipmaker. Koopt u ze alle 5, dan heeft u een aardig gespreide beleggingsportefeuille.

Het is altijd weer een mooie ontdekkingstocht, het speuren naar interessante dividendaandelen. Er zijn er heel veel van, niet altijd met een hoog dividend maar soms hoeft dit ook helemaal niet. Een hoog dividend is namelijk niet altijd even lang houdbaar.

Het is vanzelfsprekend altijd een overweging waard of een aandeel moet worden gekocht. Kijkt u dan bijvoorbeeld puur naar het bedrag dat per kwartaal op uw bankrekening wordt bijgeschreven? Of kijkt u ook naar de huidige koers van het aandeel? Die combinatie levert immers het dividendrendement op.

Deze maand bespreken we één aandeel dat momenteel fors aan de prijs is. Het dividend is redelijk maar – door die hoge koers – is het dividendrendement relatief laag. Toch menen wij dat dit aandeel wel degelijk het overwegen waard is.

Dividend abonnement

Met het Dividend abonnement ontvangt u iedere derde dinsdag van de maand een lijst van 5 aandelen met een zeer aantrekkelijk dividendrendement Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 1.000 woorden ontvangt met daarin vijf aandelen met een aantrekkelijk dividendrendement. Variërend van bedrijven met een erg stabiel dividendrendement tot bedrijven met een extreem hoog dividendrendement.

Dividendrendement aandelen van Marktgevoel betekent:

  • Maandelijks een lijst van 5 aandelen ontvangen
  • Degelijke aandelen om uw portefeuille mee te vullen
  • Aandelen met een zeer hoog dividendrendement
  • Concrete en duidelijke onderbouwing en uitleg

Meer informatie

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.