Dividend – Oktober – 2019

Om te beleggen in aandelen die u periodiek dividend opleveren, kunt u alle kanten uit. Kanten die u misschien niet eens op zou gaan wanneer u liever zou gaan voor waarde-aandelen op kortere termijn.

Want u hoeft immers niet heel erg geïnteresseerd te zijn in nieuwe energie of ‘oud’ vastgoed om er toch in te beleggen. Een aandeel kiezen voor rendement op kortere termijn, houdt in dat u aandeel en bedrijf onder de loep neemt. En zeker ook de sector niet vergeet waarin het bedrijf actief is. Dat kan energie zijn. Of vastgoed. Het grote plaatje volstaat dan vaak niet; u hoopt in te spelen op kansen die zich, bij wijze van spreken, morgen voordoen.

Maar wanneer u gaat voor dividendrendement en bereid bent om aandelen jarenlang vast te houden, dan weet u ook dat er in de tussentijd van alles kan gebeuren. Ook factoren die uw beleggingen direct raken, positief danwel negatief.

Kennis van het bedrijf en de sector is altijd nuttig. Voor dividendaandelen kijkt u daarom ook naar de historie van de uitkering. Stabiliteit (of zelfs groei) is een pre.

Maar op zich maakt het niet uit uit welke sector uw dividend afkomstig is.

Dividend abonnement

Met het Dividend abonnement ontvangt u iedere derde dinsdag van de maand een lijst van 5 aandelen met een zeer aantrekkelijk dividendrendement Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 1.000 woorden ontvangt met daarin vijf aandelen met een aantrekkelijk dividendrendement. Variërend van bedrijven met een erg stabiel dividendrendement tot bedrijven met een extreem hoog dividendrendement.

Dividendrendement aandelen van Marktgevoel betekent:

  • Maandelijks een lijst van 5 aandelen ontvangen
  • Degelijke aandelen om uw portefeuille mee te vullen
  • Aandelen met een zeer hoog dividendrendement
  • Concrete en duidelijke onderbouwing en uitleg

Meer informatie

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.