Dividendaandelen – april 2020

Ook al blijft u zelf kerngezond in deze maanden, iedereen heeft last van COVID-19. De coronacrisis is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd probleem dat verder reikt dan gezondheidszorg alleen. Economieën liggen stil, banen liggen op de tocht en menig bedrijf dreigt failliet te gaan. De overheden en centrale banken smijten met miljarden om het financiële leed enigszins te verzachten.

Veel bedrijven stellen hun doelen voor dit jaar desondanks noodgedwongen naar beneden bij. Aandeelhouders zien de waarde van hun beleggingsportefeuille halveren. Bovendien kunnen ze fluiten naar dividend. Het inkopen van eigen aandelen wordt gestaakt en ook belangrijke investeringen worden op de lange baan geschoven. Het is alle hens aan dek (maar wel met 1,5 meter afstand).

Desondanks leest u nu de april editie van ons Dividend Rapport. Dat voelt een beetje alsof wij u een bioscoop- of theaterprogramma voorschotelen terwijl deze beide gesloten zijn tot nader order. Maar ooit komt de tijd dat dividenden weer gewoon worden uitgekeerd. Dan is een rapport als deze een bruikbare handleiding om voor te sorteren op fraai rendement.

Dividend abonnement

Met het Dividend abonnement ontvangt u iedere derde dinsdag van de maand een lijst van 5 aandelen met een zeer aantrekkelijk dividendrendement Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 1.000 woorden ontvangt met daarin vijf aandelen met een aantrekkelijk dividendrendement. Variërend van bedrijven met een erg stabiel dividendrendement tot bedrijven met een extreem hoog dividendrendement.

Dividendrendement aandelen van Marktgevoel betekent:

  • Maandelijks een lijst van 5 aandelen ontvangen
  • Degelijke aandelen om uw portefeuille mee te vullen
  • Aandelen met een zeer hoog dividendrendement
  • Concrete en duidelijke onderbouwing en uitleg

Meer informatie

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.