Dividendaandelen – December 2019

Beleggen in dividendaandelen is bij uitstek een investering voor de lange termijn. Dividendbetalers zijn doorgaans stabiele bedrijven. Ze verslaan vaak de index en hun aandelenkoersen kennen doorgaans veel minder volatiliteit.

De beste rendementen zijn echter vaak afkomstig van die welke hun dividenden consequent hebben weten te verhogen. Die zijn helemaal de krenten in de pap voor u als belegger.

Menig analist zal een waarschuwend vingertje opsteken wanneer het dividend- rendement hoog staat: het risico is dat er teveel kapitaal uit het bedrijf vloeit in de vorm van dividenduitkeringen. Dan blijft er weinig over voor investeringen of de aflossing van schulden.

Het is dus zaak om, zoals dat in goed Nederlands heet, due diligence te plegen alvorens men besluit om aandelen van een dividend king of een dividend aristocrat aan te schaffen. Het gaat immers om langetermijninvesteringen.

Die due diligence doen wij in dit geval natuurlijk voor u. Zodat u weet waar u aan toe bent en waarmee u zelf kunt besluiten of het aantrekkelijk is voor u om tot aankoop over te gaan.

Dividend abonnement

Met het Dividend abonnement ontvangt u iedere derde dinsdag van de maand een lijst van 5 aandelen met een zeer aantrekkelijk dividendrendement Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 1.000 woorden ontvangt met daarin vijf aandelen met een aantrekkelijk dividendrendement. Variërend van bedrijven met een erg stabiel dividendrendement tot bedrijven met een extreem hoog dividendrendement.

Dividendrendement aandelen van Marktgevoel betekent:

  • Maandelijks een lijst van 5 aandelen ontvangen
  • Degelijke aandelen om uw portefeuille mee te vullen
  • Aandelen met een zeer hoog dividendrendement
  • Concrete en duidelijke onderbouwing en uitleg

Meer informatie

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.