Dividendaandelen – November 2019

Het maakt ons eerlijk gezegd niet uit of de koersen van onze dividendaandelen de afgelopen maand zijn gestegen of gedaald.

Dividendbeleggers maken zich in de regel niet al teveel zorgen maken over de aandelenkoers. Waarom? Omdat ze beleggen voor de langere termijn en niet zijn ingestapt om snel winst te boeken. Het periodiek uitgekeerde dividend, een beter alternatief voor spaarrente, dat wordt bijgeschreven op hun rekening geeft rust en voldoening.

In een bewust en zorgvuldig samengestelde dividendportefeuille zitten aandelen van bedrijven waarin de belegger het vertrouwen heeft. Er is gekeken naar het bedrijfsmodel, de toekomstperspectieven en de houdbaarheid van het dividend.

Wanneer due diligence heeft geleid tot groene vinkjes bij al deze criteria, dan maken tijdelijke schommelingen in koersen, of wat analisten of andere investeerders denken over hoeveel een bedrijf of aandeel waard is, niets uit.

Dividend abonnement

Met het Dividend abonnement ontvangt u iedere derde dinsdag van de maand een lijst van 5 aandelen met een zeer aantrekkelijk dividendrendement Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 1.000 woorden ontvangt met daarin vijf aandelen met een aantrekkelijk dividendrendement. Variërend van bedrijven met een erg stabiel dividendrendement tot bedrijven met een extreem hoog dividendrendement.

Dividendrendement aandelen van Marktgevoel betekent:

  • Maandelijks een lijst van 5 aandelen ontvangen
  • Degelijke aandelen om uw portefeuille mee te vullen
  • Aandelen met een zeer hoog dividendrendement
  • Concrete en duidelijke onderbouwing en uitleg

Meer informatie

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.