Groeibriljanten – april 2020

De maanden maart en april zijn dit jaar getypeerd door COVID-19 en de wereld is in grote onzekerheid. Vrijwel alle landen zijn getroffen door deze crisis en ook de aandelen op de beurs leken een vrije val te maken.

Nu deze zo laag staan geeft dit de kans om met een schone lei te beginnen en eens goed te kijken waar op dit moment kansen liggen. Op den duur zullen de aandelen immers weer gaan stijgen.

Met deze crisis blijkt technologie essentieel en veel fabrikanten veranderen hun fabricage proces om zo aan de vraag naar beademingsapparatuur te voldoen. Andere vormen van technologie zijn echter ook zeer de moeite waard om eens goed te bekijken. Bedrijven die pionieren en verder gaan dan elk ander bedrijf op een bepaald vlak. Denk eens aan de vele transportmogelijkheden die nu nog niet mogelijk zijn, of de kans om een kijkje te nemen buiten de atmosfeer tijdens een ruimtevaart, prachtige innovaties zouden dat zijn, denk je niet?

Andere technologiebedrijven brengen innovatie naar bestaande technologie. Bijvoorbeeld medische apparatuur die nu innovatief wordt gebruikt of gemaakt om zo de stijgende patiënt aantallen toch te voorzien van zorg.

Voor beleggers liggen hier de kansen, omdat deze bedrijven erg vooruitstrevend zijn, en hierdoor succesvol worden, of omdat hun technologie altijd nodig blijft en dit stabiele vraag en verkoopresultaten geeft. Graag stellen wij je aan twee van dit soort aandelen voor.

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

U bent al lid voor slechts € 99,- per jaar! (Let op: Tijdelijke actie!)

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.