Groeibriljanten – Augustus 2019

Een van de meest verwachte IPO’s van 2019 heeft een super beginperiode gehad op de beurs. Het social media bedrijf waar wij op doelen is iets meer dan 40% gestegen sinds het zo’n vier maanden geleden een beursgenoteerd bedrijf werd, met een meer bescheiden winst van 13% sinds de eerste beursdag. 

In cijfers uitgedrukt is dit bedrijf de winnaar van de nieuwe beursgenoteerde bedrijven, maar het heeft de markt niet voldoende geïnspireerd om deel te nemen aan het gesprek als een van de populairste debutantes van dit jaar. Graag schijnen wij ons licht hier voor u op, zodat het aandeel alsnog de aandacht krijgt die het verdiend. 

Ook belichten we in deze editie van ons rapport een fabrikant van specerijen, kruidenmixen, kruiden en andere smaakstoffen. Deze groeibriljant is extra interessant omdat het deze voedingsstoffen niet alleen produceert, maar ook zelf op de markt brengt en distribueert voor de industriële, restaurant-, institutionele en thuismarkten. Het bedrijf heeft de focus op kleinere regionale merken en kan daarom nog sterk groeien!

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

U bent al lid voor slechts € 99,- per jaar! (Let op: Tijdelijke actie!)

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.