Groeibriljanten – Augustus 2020

Het is augustus! Veel mensen trekken erop uit om te genieten van een welverdiende vakantie. Ze komen op de camping tot rust of willen zoveel mogelijk van de wereld zien. Toch is op vakantie gaan dit jaar niet zo makkelijk als voorgaande jaren.

Dit jaar moet men goed letten op het reisadvies voor de geplande bestemming. Het kan immers zo zijn dat het land waar je heen wilde zomaar weer ‘oranje wordt’ door een plotselinge corona-uitbraak. 

Om de volgende jaren met een rustiger gevoel op vakantie te gaan, is het belangrijk dat er snel een vaccin ontwikkeld wordt. Voor corona, maar ook voor alle besmettelijke ziektes die nog komen gaan. Na Ebola, SARS en COVID-19 kunnen we namelijk concluderen dat ze elkaar steeds sneller opvolgen.

Dit laat alleen maar zien hoe belangrijk de bedrijven zijn die succesvol medicijnen kunnen ontwikkelen en produceren. Door de pandemie zijn veel mensen dit ook gaan inzien, wat als gevolg een positieve invloed heeft op de koers van dit soort bedrijven. 

Daarnaast is de verkoop van technologie ook nog altijd aan het groeien. Dit is goed nieuws voor bedrijven die de onderdelen voor dergelijke apparaten leveren. Zij verkopen meer en hebben hierdoor mooie financiële resultaten. Graag stellen wij je deze maand aan drie aandelen voor die binnen deze twee categorieën vallen.

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

U bent al lid voor slechts € 299,- per jaar!

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.