Groeibriljanten – december 2019

De laatste maand van het jaar, en met name de kerstvakantie, is een periode van  terugkijken en gezellig met elkaar films kijken.

Het gebruik maken van geavanceerde communicatiemiddelen is in de moderne  tijd niet meer weg te denken. Bedrijven maken contact met werknemers en  klanten, ongeacht hun locatie. Daarvoor kunnen ze terecht bij toeleveranciers die  bewezen hebben de beste te zijn op hun vakgebied.

Bedrijven kunnen niet zonder kapitaalgoederen. Dat zijn die essentiële​ tools ​ die het  mogelijk maken om hun onderneming daadwerkelijk te ​runnen. Denk aan  vrachtwagens voor een transportbedrijf, of computers en communicatiemiddelen  voor een callcenter.

Voor beleggers is dit interessant omdat er veel beursgenoteerde toeleveranciers  zijn die andere ondernemingen voorzien van de nodige kapitaalgoederen. Door  hun onmisbaarheid zijn hun aandelen ook op lange termijn waardevol. Wij stellen  u deze feestmaand graag twee van die aandelen voor.

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

U bent al lid voor slechts € 99,- per jaar! (Let op: Tijdelijke actie!)

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.