Groeibriljanten – februari 2020

Het gebruik en de ontwikkeling van (hoogwaardige) technologie is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de huidige wereld. Thuis, op school, op werk. Overal zijn deze digitale snufjes te vinden. Je zou bijna zeggen dat een bedrijf economische zelfmoord pleegt zodra het nog op de ‘traditionele’ manier te werk gaat. 

De technologie kan worden gezien als de benzine in de motor van het bedrijf. Het zorgt ervoor dat multinationals zich over de hele wereld kunnen vestigen en met elkaar kunnen communiceren. Niet alleen meer jonge en innovatieve bedrijven hebben moderne hulpmiddelen nodig om zichzelf staande te kunnen houden. Tegenwoordig zijn zelfs ondernemingen uit oude industrieën zoals de staalsector afhankelijk van de nieuwste digitale snufjes. 

Voor beleggers liggen er hier daarom kansen. Er bestaan genoeg beursgenoteerde bedrijven die behoefte hebben aan het nieuwste van het nieuwste qua technologie. Ontwikkelaars van zulke gereedschap zijn dientengevolge onmisbaar. Daarom introduceren wij deze maand twee (opkomende) aandelen die actief zijn op de digitale softwarebeurs. 

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

U bent al lid voor slechts € 99,- per jaar! (Let op: Tijdelijke actie!)

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.