Groeibriljanten – januari 2020

Als eerste maand van het nieuwe jaar is januari dé maand om de goede voornemens uit de kast te halen en het leven te beteren of verbeteren. Dit is ook de maand om terug te blikken op het afgelopen jaar.

In dit tijdperk van technologische ontwikkelingen, worden steeds meer analoge dingen ingewisseld voor digitale vervangers. Denkt u maar eens aan muziek, waar het digitale mp3-formaat niet meer weg te denken is. Ook in de speaker opstellingen thuis worden steeds meer technische snufjes toegevoegd. 

Beursgenoteerde bedrijven die zorgen voor deze technologische vooruitgang, hebben grote kans om elke huiskamer te veroveren met hun producten, wat weer fijn is voor de trouwe investeerders.

Deze verandering in de audio-wereld is klein vergeleken met de veranderingen in de dating-wereld door de komst van het internet. Apps als Tinder maken het mogelijk voor mensen om nieuwe partners te vinden met slecht één swipe! Nu de nieuwe generatie kinderen nog meer opgegroeid zijn met de mobiele telefoon en het internet, hebben de datingsites grote potentie om te groeien tot voornaamste weg van de liefde.

In deze eerste maand van het jaar stellen wij u twee aandelen voor die potentie hebben te groeien in dit technologische tijdperk en ervoor te zorgen dat u volgend jaar met een glimlach terugblikt op 2020. 

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

U bent al lid voor slechts € 99,- per jaar! (Let op: Tijdelijke actie!)

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.