Groeibriljanten – juli 2019

We leven in een nieuwe economie, waar apps en andere online platforms mensen een manier geven om wat geld erbij te verdienen door bijvoorbeeld voedingsmiddelen te bezorgen, een blog te beginnen of een handje te helpen met het grafisch ontwerp van iemands website. Het sociale aspect van sites zoals Marktplaats en het ‘vind een klusser in mijn buurt’-concept zijn helemaal van deze tijd.

De twee aandelen van deze maand zijn elkaars concurrenten. Toch hebben ze beide een eigen doelgroepprofiel opgesteld. De aantrekkingskracht van de één is grotendeels gericht op consumenten die een professioneel iemand zoeken die eenmalig, en binnen een kort tijdsbestek, een bepaalde taak kan uitvoeren.

Het andere bedrijf is meer gericht op kleine ondernemingen die werk willen uitbesteden, een overeenkomst die zich kan ontwikkelen tot een langdurige relatie met derden.

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

U bent al lid voor slechts € 99,- per jaar! (Let op: Tijdelijke actie!)

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.