Groeibriljanten – juli 2020

Als er één ding is wat we de afgelopen maanden gemerkt hebben, is dat het internet belangrijker is geworden dan ooit tevoren. Doordat veel fysieke winkels de deuren moesten sluiten, was er geen ander alternatief dan webshops. Elk land dat in lockdown is gegaan zag soortgelijke ontwikkelingen. Ook toen de lockdowns opgeheven werden in sommige landen, bleef het rustig in fysieke winkels. Dit is belangrijk voor beleggers, omdat dit betekent dat aan de ene kant winkelketens het lastig gaan hebben, maar aan de andere kant dat bedrijven die inspelen op de trend van digitalisering grote kansen voor zich hebben liggen. 

Doordat de consumenten hun producten tegenwoordig online kopen, betekent dat ook dat de reis van het product veranderd. Voorheen was de eindbestemming namelijk een winkel, maar tegenwoordig is dat steeds vaker jouw eigen huis. Voordat deze producten en pakketten bij jouw thuis komen, moet er natuurlijk ook het één en ander gebeuren. Wederom een markt met veel groeimogelijkheden in de toekomst. Veel van deze pakketjes komen vanuit China via sites als AliExpress of Wish.com, maar hoe gaat het met het online winkelen binnen het land zelf? Door het coronavirus en de economische groei van de afgelopen jaren, is webshopping ook daar zeer populair geworden. In China liggen dus volop kansen wat betreft de bezorging van pakketten. 

Naast de digitalisering van winkelen, gaat tegenwoordig ook ons betalen voornamelijk via het web. Deze techniek moet constant geïnnoveerd worden om het voor ons zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ook hier zijn een aantal bedrijven in gespecialiseerd en aangezien dit online betalen de nieuwe standaard wordt, zijn deze aandelen alles behalve een slechte inverstering.

Graag stellen we je deze maand voor aan twee aandelen uit deze twee sectoren. Deze hebben volgens ons de kansen om explosief te groeien. 

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

U bent al lid voor slechts € 299,- per jaar!

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.