Groeibriljanten – juni 2020

Nieuwe tijden breken aan! Per 1 juni versoepelen een hoop beklemmende maatregelen en kan er weer wat meer. We kunnen weer uit eten, met de trein en zelfs een filmpje pakken is mogelijk. Dit alles natuurlijk wel voorzichtig. Het is verre van perfect, maar beter dan niks.

Beleggend Nederland ziet ook weer iets meer licht aan het einde van de tunnel. De AEX klimt rustig omhoog tot het oude niveau en ook buitenlandse beurzen, zoals de NASDAQ, hebben dit al bijna bereikt.

Nu de wereld van slot gaat, moet er streng gecontroleerd worden op de aanwezigheid van het coronavirus. Misschien heb je de beelden uit China wel gezien waar mensen hun temperatuur wordt gescand door middel van camera’s om zo te zien wie misschien koorts heeft. Deze technologie moet nu op veel grotere schaal worden toegepast dan slechts in China. Hier liggen dus kansen voor bedrijven die in dit gebied gespecialiseerd zijn. Ook gaan steeds meer landsgrenzen open, wat bedrijven weer de mogelijkheid geeft tot buitenlandse expansie.

Hier liggen mooie kansen voor beleggers. Als ze immers op tijd bij deze aandelen zijn, maken ze alle groei als aandeelhouder mee. Graag stellen wij je deze maand voor aan twee aandelen die de specificaties hebben om sterk op te staan uit de ruïnes van COVID-19. 

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

U bent al lid voor slechts € 299,- per jaar!

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.