Groeibriljanten – maart 2020

Wetenschap is wat de samenleving vooruit brengt en door de jaren heen zijn er fantastische ontdekkingen gedaan. Met steeds groter wordende problemen als het klimaat, worden op grote schaal en omvang onderzoeken opgezet, en dat vereist een hoop materiaal. Gelukkig zijn er bedrijven die zich specialiseren in het maken van dergelijke onderzoeksapparatuur.

Tegenwoordig is betalen een fluitje van een cent en het gemak ervan lijkt totaal vanzelfsprekend. Toch zijn er op de achtergrond een aantal bedrijven die hard werken om dit voor jou zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Met de toenemende digitalisering, is er voor deze bedrijven een gat op de markt om de consument van een digitaal betaalplatform te voorzien.

Voor beleggers zijn deze kwesties interessant omdat er beursgenoteerde bedrijven zijn die perfect binnen deze verhalen passen. Omdat ze steeds onmisbaarder worden, stijgt de waarde van deze ondernemingen ook. Wij willen je graag aan twee van deze aandelen voorstellen.

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

U bent al lid voor slechts € 99,- per jaar! (Let op: Tijdelijke actie!)

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.