Groeibriljanten – mei 2020

Al sinds het laatste kwartaal van 2019 teistert het coronavirus de wereld en dat is helaas in de maand mei onveranderd gebleven. Toch is er niet alleen maar slecht nieuws. Tal van plannen om bedrijven en ondernemers te helpen worden in gang gezet. Zo wordt er geprobeerd om een complete economische catastrofe te voorkomen. De aandelenkoersen reageren wisselend op de crisis. Sommige bedrijven profiteren nu eenmaal van de huidige situatie, terwijl vele andere bedrijven nu zware bezuinigingen moeten doorvoeren.

Een sector die het ongetwijfeld drukker heeft dan ooit, is de gezondheidssector. Door een overvloed aan coronapatiënten in de ziekenhuizen, moet de reguliere zorg wijken. Dit kunnen bijvoorbeeld kankerpatiënten zijn, die toch echt dringend een behandeling nodig hebben.

Worden deze mensen dan helemaal aan hun lot overgelaten? Vanzelfsprekend niet. Er zijn farmaceutische concerns die er hun missie van hebben gemaakt om nieuwe behandelingen en medicijnen voor onder andere kankerpatiënten te ontwikkelen. De coronacrisis laat ons alleen maar zien hoe belangrijk gezonheidssector is – niet alleen voor het bestrijden van het coronavirus, maar voor het bestrijden van alle ziektes die er zijn.

Voor beleggers liggen hier grote kansen weggelegd. De koersen van dergelijke ondernemingen staan namelijk veelal erg laag, totdat ze succesvol een medisch product op de markt weten te brengen. Dit is een lang en onzeker proces, met ook grote risico’s voor beleggers. Slaagt het bedrijf er echter toch in om bijvoorbeeld succesvol een medicijn op de markt te brengen, dan worden de beleggers rijkelijk beloond voor hun geduld en stijgt de koers in een rap tempo. Wij stellen je deze maand graag aan twee aandelen voor die precies binnen dit verhaal passen.

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

U bent al lid voor slechts € 299,- per jaar!

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.