Groeibriljanten – November 2019

November is een goede maand om uw beleggingsportefeuille eens tegen het fraaie herfstlicht te houden. Als u aandelen hebt die de afgelopen tijd slecht hebben gepresteerd en waarin u weinig vertrouwen hebt voor wat betreft herstel op de middellange termijn, kunt u overwegen ze in te ruilen voor aandelen waarin u op dit moment meer perspectief ziet.

Met name het onderkennen van groeibriljanten is natuurlijk een vak op zich: achteraf is het makkelijk om een winner aan te wijzen. “Als ik zoveel jaar geleden in Google/Apple/Microsoft/Facebook/Galapagos/ASML was gestapt, dan…”

De glorieuze beker op de cover van dit maandrapport kan door iedere belegger worden gewonnen. Alleen of in teamverband. Wie belegt in groeibriljanten kan fantastische rendementen halen indien enkele uitgroeien tot reuzen!

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

U bent al lid voor slechts € 99,- per jaar! (Let op: Tijdelijke actie!)

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.