Groeibriljanten – Oktober 2019

Vandaag de dag moet alles sneller, beter, mooier, makkelijker. Of het nu om eten gaat, of om de bereikbaarheid van informatie. En het liefst ook met korting.

Wij duiken deze oktobermaand in de wolken. En we handelen met bulkprijzen.

De twee aandelen die we bespreken horen bij twee – relatief – nieuwe bedrijven die willen inspelen op onze behoeften. Maar hoe optimaal iets ook valt af te stellen, er moet altijd worden verbeterd. Zelfs het modernste bedrijf kan niet stil blijven zitten. Want het kan altijd sneller, beter, mooier, makkelijker.

Onze groeibriljanten staan derhalve voor de uitdaging om vooruit te kijken en te anticiperen. Altijd blijven doorontwikkelen en meegaan met de flow. Zo kunnen groeibriljanten tot wasdom komen en hun marktwaarde zien vermenigvuldigen. En daar is het u als belegger om te doen.

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

U bent al lid voor slechts € 99,- per jaar! (Let op: Tijdelijke actie!)

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.