Groeibriljanten rapport – april 2019

Kan het nog hoger? Dat is de vraag bij beide aandelen die we deze maand aan u voorleggen. Want wie de koersgrafieken bekijkt van deze aandelen, ziet dat ze allebei op een niveau staan waarbij menig belegger hoogtevrees krijgt.

Nu zorgen winstnemingen er meestal voor dat de koers weer wat terugzakt. En dat geeft dan weer de mogelijkheid voor andere beleggers om in te stappen. Zo heeft elk nadeel zijn voordeel.

Deze maand daarom aandacht voor een adviesbureau dat bedrijven helpt bij de transitie van de IT naar de toekomst. Want later is allang begonnen en alles is verbonden met elkaar. Daar zijn lang niet alle computer- en communicatie- systemen op toegerust.

Ook het tweede bedrijf dat we deze maand toelichten is bezig met de toekomst. Het heeft een robot op de markt die chirurgen helpt om operaties veel nauwkeuriger en schoner uit te kunnen voeren.

Beide bedrijven zorgen voor een gezonde en efficiënte toekomst voor de mens.

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

U bent al lid voor slechts € 199,- per jaar!

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.