Groeibriljanten rapport – juni 2019

De lente is alweer voorbij. Maar wij zetten dit maandrapport toch in het teken van jong talent! Twee bedrijven die hun debuut op de beurs net achter de rug hebben.

Het eerste bedrijf kende een fantastische beursgang, het tweede juist een dramatische. De overeenkomst is echter dat beide bedrijven – en daarmee hun aandelen – de toekomst hebben. Kortom: beide zijn erg kansrijk om in de komende jaren (nog) meer groei te laten zien.

U snapt wat dit doet met de aandelen. Daarom zetten we ze nu alvast in de spotlights. Zodat u als belegger weet welke u in ieder geval in de gaten moet houden.

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

U bent al lid voor slechts € 99,- per jaar! (Let op: Tijdelijke actie!)

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.