Groeibriljanten rapport – maart 2019

Veilig in de cloud!

We kunnen wel stellen dat, zeker in de westerse wereld, iedereen wel een computer in huis heeft. Iedereen heeft wel een smartphone, een laptop, tablet, interactieve televisie en wellicht ook een externe harddisk. Voor de vakantiefoto’s en de backup van andere belangrijke data zoals de belastingaangifte.

Een alternatief voor zo’n opslagmedium is natuurlijk de cloud. Alle data in de wolken. Dat fenomeen is toch maar ons dagelijks leven binnengeslopen. Of u er nu daadwerkelijk gebruik van maakt of niet. Want vaak staat iets als ‘DropBox’ al voorgeïnstalleerd op een nieuwe pc.

Deze maand bespreken we twee aandelen van moderne bedrijven die niet zouden bestaan als er niet ooit een computer was uitgevonden. Die doos met transistors heeft toch maar een hoop banen opgeleverd!

Anno nu gaat de ontwikkeling nog immer door. Het kan nog altijd kleiner, sneller, slimmer. En veiliger. Daar springen deze twee bedrijven op in.

Wij wensen u veel leesplezier en een goede, veilige beursmaand toe.

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

U bent al lid voor slechts € 199,- per jaar!

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.