Groeibriljanten rapport – mei 2019

Communicatie. Alle levende wezens doen het. Wij mensen zijn steeds op zoek naar  manieren om sneller, leuker, beter, efficiënter met elkaar in contact te zijn. Waar  onze contacten zich ook bevinden. Eén van de twee beursgenoteerde bedrijven  die we deze maand uit hebben gezocht, is een meester in het faciliteren van  communicatie op allerlei manieren. Spraak, video, tekst – of het nu 1 op 1 is of in  groepsverband. Essentieel in de snelle, drukke wereld van nu.

Het andere bedrijf is eigenlijk ook een leverancier van een platform voor  communicatie. Het brengt vraag en aanbod bij elkaar. Maar dan zo uitgedokterd  dat er geen irrelevante boodschappen bij komen kijken. De gedroomde  marktplaats zonder advertenties van producten waar u helemaal niet in  geïnteresseerd bent.

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

U bent al lid voor slechts € 99,- per jaar! (Let op: Tijdelijke actie!)

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.