Groeibriljanten Rapport – oktober 2018

Deze maand zoomen we in op twee bijzondere bedrijven die elk op een eigen manier de markt bestormen. Kenmerkend is de focus. Begonnen met een uniek eigen idee. Het najagen vol passie. Als kleintje tussen de grote merken. Opklimmen en mengen met de bekende namen. Beide bedrijven hebben dit al ruim gedaan en blijken ALSNOG twee ware Groeibriljanten.

Beide bedrijven zijn ware groeibriljanten!

Groeibriljanten zijn soms lastig te vinden, maar soms ligt het er juist dik bovenop. Deze maand hebben we van beide soorten een aandeel gevonden. U kent van allebei de naam, daar zijn we van overtuigd. Ook zijn we ervan overtuigd dat er een mooie toekomst voor is weggelegd. Het ene aandeel heeft al een vlucht genomen, het andere is ook reeds met een mooie stijging bezig maar heeft zogezegd de kruishoogte nog lang niet bereikt.

Marktgevoel speurt continu de markten af op zoek naar opvallende ondernemingen die het in zich hebben om een grote sprong te maken en zich definitief te vestigen aan de top van hun niche. We delen graag onze bevindingen met u.

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

U bent al lid voor slechts € 199,- per jaar!

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.