Groeibriljanten – September 2020

September, de maand van lekker nazomeren, maar ook het begin van de koudere maanden. Voor veel mensen zit de vakantie erop en begint het ‘normale’ leven weer. De komende herfst is natuurlijk niet zoals we hem kennen. COVID-19 is helaas nog steeds niet verdwenen en dat lijkt de komende maanden ook niet te veranderen. 

Het leven waarin corona een grote rol speelt lijkt het ‘nieuwe normaal’, in ieder geval voor zover we vooruit kunnen kijken. Dit geldt niet alleen voor de consument, maar ook voor de bedrijven. Deze moeten zich aanpassen aan de nieuwe situatie om het hoofd boven water te houden of zelfs te groeien. Elk bedrijf gaat hier echter anders mee om en neemt verschillende maatregelen. De aandelen die wij in dit rapport bespreken hebben maatregelen genomen die naarmate corona vorderde steeds meer hun vruchten begonnen af te werpen. 

Een ander wereldwijd hoofdpijndossier wat ondanks het coronavirus nog steeds aan de orde is, is het klimaat. In het kader van duurzaamheid is er een continu stijgende vraag naar innovatieve oplossingen. In de afgelopen jaren hebben elektrische auto’s en andere duurzame oplossingen steeds meer aan populariteit gewonnen. De industrie die hieromheen is ontstaan is groter dan ooit tevoren en de verwachtingen zijn ook dat die voor de voorzienbare toekomst zal blijven groeien. 

De groeibriljanten van deze maand zijn ondanks hun grote verschillen beide bedrijven die zich richten op de toekomst en waarbij innovativiteit voorop staat. Wij stellen ze graag aan je voor. 

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

U bent al lid voor slechts € 299,- per jaar!

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.