Grondstoffen rapport – Augustus 2019

Deze maand hebben we weinig te klagen over de temperatuur in ons land. De klimaatverandering even buiten beschouwing gelaten, is het doorgaans in ons land goed toeven. Strenge winters zijn gelukkig zeldzamer dan hete zomers.

De grondstof van dit maandrapport heeft alles te maken met hoe behaaglijk wij ons voelen. Daarnaast wordt het gebruikt in de keuken maar er is een omslag. Een energietransitie die deze grondstof op een zijspoor zal zetten.

Dat betekent overigens niet dat beleggen in deze grondstof weinig zinvol is! De genoemde transitie moet eigenlijk nog beginnen en bovendien is de grondstof voorlopig nog onmisbaar voor vele andere toepassingen.

Kortom: er is nog alle kans om rendement te halen uit een belegging in deze grondstof.

Grondstoffen Beleggen abonnement

De wereldpopulatie blijft groeien en de technologische ontwikkelingen gaan nergens harder dan in de grondstoffensector. Door te beleggen in deze sector kunt u profiteren van toekomstige trends en cycli in de grondstoffenmarkt.

  • Beleggen op de grondstoffenmarkt betekent:
  • Uitgebreide analyses over de grondstoffenmarkt
  • Inspelen op trends in grondstoffen
  • Interessante aandelen uit de sector

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

Abonneer nu!

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.