Grondstoffenrapport – Oktober 2019

Voor de grondstof van deze maand moet u diep graven. Het bedrijf dat we deze maand bespreken levert de middelen om deze grondstof te vinden en te winnen.

Dat betekent wel dat het afhankelijk is van andere bedrijven, klanten, die bereid zijn om te investeren in technieken en projecten. Dat kan lastig zijn in een sector die gevoelig is voor economische ontwikkelingen èn geopolitieke gebeurtenissen.

In zo’n sector weten alleen de sterkste, meest gespecialiseerde spelers te overleven. Het aandeel van deze maand is zo’n speler. Daarmee kunt u als belegger profiteren van de ommekeer in de sector; de kansen in de markt.

Grondstoffen Beleggen abonnement

De wereldpopulatie blijft groeien en de technologische ontwikkelingen gaan nergens harder dan in de grondstoffensector. Door te beleggen in deze sector kunt u profiteren van toekomstige trends en cycli in de grondstoffenmarkt.

  • Beleggen op de grondstoffenmarkt betekent:
  • Uitgebreide analyses over de grondstoffenmarkt
  • Inspelen op trends in grondstoffen
  • Interessante aandelen uit de sector

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

Abonneer nu!

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.