Nederlandse aandelen – Augustus 2019

Voor wie al langer belegt, of tenminste goed bekend is met de wetten van de beurs, is het duidelijk dat aandelenkoersen op de lange termijn altijd weer herstellen en dat rendement vrijwel gegarandeerd is – op de langere termijn, dus.

Daarom is beleggen aantrekkelijker dan sparen.

Voor wie nog niet zo lang belegt, zijn aandelen van eigen bodem een logische eerste stap. Dichtbij huis, met vaak vertrouwde namen. Ook al doet u zelf geen zaken bij ING, heeft u geen abonnement bij KPN en winkelt u ergens anders dan bij Aholdsupermarkt Albert Heijn; hun aandelen heeft u wellicht wèl in uw portefeuille.

Het is overigens niet zo dat Nederlandse aandelen bij uitstek meer kans bieden op rendement. U kunt met evenveel kans Amerikaanse, Duitse of Franse aandelen in huis halen. Wie belegt in Hollandse fondsen, doet dit toch voornamelijk vanwege het ‘ons’ of het ‘wij’- gevoel.

De twee bedrijven van het rapport van deze maand zijn ook weer twee goede voorbeelden van hoe Nederlandse ondernemingen het ver schoppen in hun sector. Hun aandelen zijn dan ook niet te versmaden.

Nederlandse aandelen abonnement

Met het Nederlandse aandelenabonnement ontvangt u iedere derde donderdag van de maand twee uitgebreide analyses van aandelen van eigen bodem. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 1.500 woorden ontvangt met een duidelijke en heldere visie over twee kansrijke Nederlandse aandelen.

Onbekend maakt onbemind, dus zoeken we graag naar kansrijke smallcaps op de Nederlandse beurs. We profiteren actief van de beursschommelingen van Nederlandse aandelen, zowel AEX fondsen als daar buiten.

Een abonnement op Nederlandse aandelentips betekent:

  • Kansrijke aandelentips van eigen bodem
  • Inzicht in smallcaps die anderen over het hoofd zien
  • Concrete beurstips met heldere argumentatie

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

Abonneer nu!

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.