Nederlandse aandelen – December 2019

Deze maand zijn we gezond bezig. We sporten en we gebruiken groene stroom. Ook beleggers die graag investeren in aandelen die staan voor ‘schoon en sterk’ kunnen voort met de twee bedrijven die in dit rapport worden voorgesteld.

Het ene bedrijf kent u absoluut; het is één van de bekendste uitbater van fitnesscentra. Maar misschien wist u nog niet dat u er in kunt beleggen?

Het andere bedrijf staat waarschijnlijk niet echt op uw netvlies gegrift. Het bouwt de funderingen en palen voor de windmolens. Die kent u natuurlijk wel.

Zo zijn beide bedrijven, allebei puur Hollands, goed bezig om ons gezond te houden en om onze wereld minder vervuilend te maken. Dat niet iedereen het leuk vindt dat er windmolenparken komen, dat is natuurlijk jammer. Maar wellicht kan het bezit van aandelen in die sector de pijn wat verzachten? 

Nederlandse aandelen abonnement

Met het Nederlandse aandelenabonnement ontvangt u iedere derde donderdag van de maand twee uitgebreide analyses van aandelen van eigen bodem. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 1.500 woorden ontvangt met een duidelijke en heldere visie over twee kansrijke Nederlandse aandelen.

Onbekend maakt onbemind, dus zoeken we graag naar kansrijke smallcaps op de Nederlandse beurs. We profiteren actief van de beursschommelingen van Nederlandse aandelen, zowel AEX fondsen als daar buiten.

Een abonnement op Nederlandse aandelentips betekent:

  • Kansrijke aandelentips van eigen bodem
  • Inzicht in smallcaps die anderen over het hoofd zien
  • Concrete beurstips met heldere argumentatie

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

Abonneer nu!

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.